Misha Collins blir ej ”regular” nästa säsong

Det verkar inte som att Misha Collins (Castiel) kommer att vara en ”series regular” under säsong 7.

Utan att avslöja allt för mycket om säsongsavslutningen så får ni här citat från intervjun som tvline har gjort med Sera Gamble.

”När det gäller Supernatural är vår filosofi att alla flyttar in och ut och vävs in och ut ur berättelsen, uppenbarligen med undantag för Sam och Dean,” berättar exekutiv producent Sera Gamble för TVLine. ”Vi älskar Misha. Vi älskar och avgudar karaktären Castiel. Hans karaktär utvecklades i den här omfattningen och gick mot detta oväntade håll eftersom vi var så inspirerad av honom. ”

Säsongsfinalens cliffhanger ”är ett mycket avgörande ögonblick i Cas” utveckling ”, tillägger Gamble, och beskriver karaktären som ”omvandlas. ”” I grund och botten, det är vad vi ska utforska nästa säsong, så det finns bara en stor förändring. ”

”[I säsong 6], höll vi medvetet en del av ängel inbördeskriget utanför kameran eftersom vi är intresserade av vad som händer på jorden”, förklarar hon. ”Vi är intresserade av vad som händer i närheten av pojkarna. Vi anser att när det gäller vad vi kan åstadkomma, omfattningen av showen, uppnås vår story bäst där Impalan kan gå. ”

Collins förväntas återgå till första avsnittet av säsong 7, men hur mycket av en närvaro han kommer att ha i serien efter detta, om någon, är ett mysterium Gamble inte kan gräva i ”utan att ge bort en hel del om premiären, säger hon säger.

Två andra namn som är bekanta för Supernatural fans kommer dock att vara tillbaka – skaparen Eric Kripke och verkställande producent Ben Edlund. Gamble försäkrar oss att trots att CW inte gett oss ett pressmeddelande för att pracka på oss nästa säsong, arbetar Kripke och Edlund hårt på sjunde cykeln. ”Deras titlar har förändrats, säger hon. ”Det finns en hel del tekniska och avtalsmässiga skäl till att människors titlar förändra som inte nödvändigtvis avspeglar deras nivå av engagemang eller engagemang i serien. … De har varit i [författar] rummet med mig varje dag denna vecka. ”

Källa

Annonser

Posted on 22 maj, 2011, in Övriga skådespelarna. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: